5 tipuri de femei care trezesc interesul barbatilor

In mod cert, fiecare barbat este atras de un anumit tip de femeie. In timp ce unii sunt innebuniti dupa domnisoarele si doamnele care arata foarte bine, altii sunt interesati de cu totul si cu totul alte aspecte.

Iata care sunt tipurile de femei pe care barbatii le considera atractive:

  1. Femeia independenta

De obicei, barbatilor nu le plac femeile dependente, care nu pot face nimic singure. In schimb, ei se simt foarte atrasi de femeile care au o cariera, care se intretin singure si nu au nevoie de ajutorul celor din jur. Acestea sunt doamnele capabile sa conduca o companie, care nu se dau la o parte din fata niciunei provocari. De asemenea, ele cauta intotdeauna cele mai bune solutii pentru a reusi sa faca fata cu succes jobului. De exemplu, o femeie de afaceri poate apela la solutii business intelligence de la Bsgroup pentru a reusi sa ia decizii mult mai usor, conform analizelor efectuate de catre sistem.

c

  1. Femeia care arata bine

De altfel, barbatii sunt innebuniti dupa femeile care se ingrijesc si care arata bine. Acestea din urma sunt constiente de atuurile lor si fac tot posibilul sa si le puna in valoare in orice moment. Femeia care arata bine se imbraca conform modei si nu da gres niciodata in alegerea combinatiilor potrivite. De asemenea, ea stie sa aleaga cele mai frumoase accesorii si sa le poarte in functie de ocazie. De exemplu, cautand coliere pe site-ul melimeloparis.ro, orice femeie poate sa gaseasca unele foarte, foarte interesante! Cu toate ca barbatii sunt foarte atrasi de femeile care arata bine, un procent foarte mic dintre acestia si-ar dori sa aiba o relatie serioasa si de lunga durata cu acestea.

cc

  1. Femeia copilaroasa

Intrucat barbatii se maturizeaza mult mai greu, ei simt nevoia sa isi gaseasca o partenera pe masura. De aceea, foarte multi sunt atrasi de fetele care se joaca cu ei pe calculator sau cu orice altceva si care nu au nimic impotriva acestor activitati. De asemenea, femeile copilaroase au o atitudine optimista asupra vietii si zambetul mereu pe buze, iar acestea reprezinta calitati pe care barbatii le apreciaza mult.

  1. Femeia prietena

Unii barbati nu sunt atrasi de femeile care arata foarte bine, ci, mai degraba, le apreciaza pe acelea pe care le pot considera prietene: care rad la glumele lor, care au aceleasi preferinte in materie de sporturi si care urmaresc cu placere un meci de fotbal alaturi de ei. De asemenea, pentru ei nu conteaza cat de bine gateste o femeie sau cat de des face asta, intrucat nu reprezinta lucruri de interes pentru ei. Barbatul care vrea o iubita si o prietena in acelasi timp isi doreste ca aceasta sa aiba aceleasi gusturi muzicale, sa ii placa jocurile video si sa tina cu aceeasi echipa de fotbal.

ccc

  1. Femeia misterioasa

Unor femei le place sa se inconjoare de o anumita aura de mister, cel putin in primele luni de relatie. Unii barbati se simt foarte atrasi de acestea, insa odata ce misterul dispare, s-ar putea ca lucrurile sa li se para plictisitoare. Bineinteles, si misterul are farmecul lui la inceputul unei relatii.

Asadar, fiecare barbat considera atractiva un tip diferit de femeie. Cei mai multi prefera sa aiba alaturi o femeie independenta, care este capabila sa ia propriile decizii si alaturi de care nu se plictiseste nicio clipa. In schimb, altii prefera sa aiba alaturi o femeie care arata bine. De asemenea, unii sunt captivati de femeile misterioase. Barbatii care inca nu s-au maturizat complet isi doresc langa ei o femeie la fel de copilaroasa, care are mereu zambetul pe buze. Foarte multi barbati aleg insa femeile care le sunt si prietene, intrucat se simt foarte bine alaturi de ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *