7 Izvoare magice si Pestera Ialomitei, pestera initierilor

Azi te voi duce cu povestea mea pe taramul initierilor, prin locurile sacre pe unde strabunii nostri veneau in vreme de pace ca sa primeasca initierea spirituala sau in vreme de rastriste ca sa gaseasca un sfat si curajul de a infrunta urgia.

Nu exista pe lume apa mai pura si mai binefacatoare decat apa Muntelui Sacru apa celor 7 Izvoare magice. Se spune ca insusi marele Zeu Zamolxe a venit sa bea apa de aici imediat dupa ce a primit initierea la Pestera Ialomitei care se afla ceva mai sus de Izvoare.

ad aaz

Pe vremea lui Ceausescu s-a efectuat un studiu stiintific care a dovedit ca aceasta apa este singura de pe planeta unde nu se dezvolta nici o bacterie si in plus are proprietati vindecatoare, minerale, si metale necesare organismului. Cei care au efectuat studiile au ajuns la concluzia ca apa izvoarelor trece printr-un zacamant de argint care o purifica dar si printr-un camp magnetic puternic ce ii confera proprietati binefacatoare. Se spune ca Ceausescu primea apa de aici adusa cu cisterne speciale si nu dorea sa bea nici un fel de alta apa. Tot in Bucegi exista un loc special numit “Gura de Rai” unde se spune ca, daca ajungi, toate problemele de sanatate se amelioreaza, oboseala dispare iar batranetea si moartea fug mangand pamantul. Ceausescu era adus des in acest loc. Chiar si “junele” ce a urmat la “tron” se pare ca ar fi fost adus pe acolo. Efectele sunt clare.

aww

Pe vremea strabunilor daci, muntele sacru era structurat pe 3 niveluri astfel incat de puterea si magia lui sa poata beneficia toti cei care le cauta si le doresc.

  • primul nivel se afla exact aici la cele 7 Izvoare si era accesibil tuturor doritorilor indiferent de statutul social sau de nivelul de initiere spirituala atins. Marele Zamolxe a poruncit ca nimeni sa nu fie privat de apa sacra si pura si iata ca pana in zilele noastre aceste izvoare sunt accesibile oricui. Dupa caderea comunismului au existat minti hulpave care au dorit sa tina apa numai pentru ele. Cineva chiar a dorit sa o imbutelieze si sa o vanda pentru profit personal. Asa a aparut casuta din imagini care s-a dorit a fi un centru de captare a apei. Nimic nu a rezistat, totul a falimentat asa ca, draga cititorule, daca iti doresti sa ajungi aici, o poti face. Ia cu tine bidoane si bucura-te de minunea muntelui. Nu uita sa lasi curat in urma ta pentru ca si altii sa poata veni cu acelasi drag.

aq

  • al doilea nivel se afla in zona Sfinxului si a Babelor. Legenda spune ca aici aveau voie sa ajunga numai cei cu un oarecare nivel de initiere spirituala: preotese, sacerdoti, regi, comati (oameni de vaza), luptatori darji cu sange de lup alb in vine. Aici se practicau tot felul de ritualuri, urmarite in tacere de marele Sfinx. A fost nevoie de un peruan care sa ajunga pe aceste meleaguri si sa ne scuture, sa ne faca un dus rece tuturor celor care stateam cu ochii inchisi, priveam fara sa vedem si treceam fara sa simtim. Este vorba de Daniel Ruzo, doctor, arhitect, filosof, trecator prin aceste locuri intre 1966-1968, avand ochiul format cu misterele din Peru. El a batut la pas cararile Bucegiului si nu numai, descoperind o multime de megaliti care nu sunt formatiuni naturale asa cum sunt inclinati sa afirme majoritatea celor care ii provesc. Despre Sfinx spunea ca nu este reprezentarea unui singur chip de dac cu pileus pe cap ci este un ansamblu statuar cu mai multe fete si mai multe personaje . Una ditre aceste fete reprezinta un caine, iar Ruzo afirma ca acolo unde exista o reprezentare a unui caine, intotdeauna se afla si o camera a comorilor pe care acesta o pazeste. Si iata ca dupa multi ani apare celebrul Radu Cinamar care nu face altceva decat sa ne povesteasca despre aceasta Camera a Proiectiilor aflata sub Sfinx. Se spune ca de la Cabinetul 2 (Elena Ceausescu) a fost lansata solicitarea studierii acestor locuri iar dupa ceva vreme un mare dosar se odihnea pe biroul doamnei. Concluzia acestui dosar era: „Chemaţi de Sfinx, dacii ştiau a se face nemuritori“. Va voi povesti mai multe despre Sfinx si despre varful Omu in articolul urmator.

ar

  • al treilea nivel putea fi atins numai de cei mai initiati dintre toti. Regele, Marele Preot, Marea Preoteasa si un grup restrans de kapnobatai si sacerdoti/sfatuitori. Acest loc este chiar Pestera Ialomitei. Pestera Ialomitei este locul unde marele Zamolxe si-a primit initierea si intelepciunea. Daca Zamolxe ar fi avut buletin, aceasta ar fi fost adresa lui. Multi ani a locuit in pestera si a meditat aici. Lumea se intreaba de ce marii initiati ai planetei au atins iluminarea in pesteri (Buddha, Zoroastru, Zaratusthra, Shiva, Vishnu etc). Raspunsul vine de la industria moderna producatoare de memorie pentru computere. In ziua de azi memoria necesara unui computer este fabricata din cristal de cuart pentru ca s-a demonstrat ca pe cristal poate fi stocata o cantitate foarte mare de informatii, mai multe decat pe orice alt material. Asa se intampla si in pesteri. In pesteri exista aceste magnifice cristale de cuart pe care este stocata informatie si cunostinte vechi de sute de mii de ani sau mai mult care asteapta sa fie accesate. Se pare ca prin meditatie si ascetism, dupa un anumit nivel, se poate accesa informatia din crstalele de cuart iar cei care reusesc, ating aceasta forma inalta de iluminare.

a

Nu stim cati ani a petrecut Zamolxe aici inainte de iluminare, cert este ca dupa ce a primit-o a inceput sa cutreiere lumea dacilor si sa imprastie intelepciune si cunostinte. Il regasim mentionat la pestera Polovraci, unde era vracii, oferind din cunostintele lui legate de plante, alchimie si cele necesare unor vindecari considerate azi ca fiind miracole pe cand atunci erau perfect normale. Il regasim la Cetatuia Negru Voda unde ajuta kapnobataii si invataceii lor sa evolueze pe toate planurile spiritului, ii invata misterul levitatiei si al telepatiei si cine mai stie ce alte secrete pierdute in negura timpului. Il regasim si la cetatile dacice din Muntii Orastiei unde sfatuia regi, preotese si sacerdoti. Intr-un cuvant Zamolxe nu degeaba era venerat ca un zeu de catre daci. A incercat sa ii ajute sa evolueze, le-a stat alaturi la bine si la greu si nu i-a parasit pana cand acestia nu i-au tradat increderea. Povestea asta o poti CITI AICI

Primul lucru interesant pe care il vei vedea atunci cand vei merge sa vizitezi pestera este chipul cioplit la intrare, Sfinxul protector a pesterii (vezi foto deasupra acoperisului)

acv

Iti vei pune o casca de protectie si vei patrunde in maruntaiele pamantului. Pestera este frumos amenajata cu pasarele metalice si scari, asa ca nu e greu accesibila. Totusi exista coridoare stramte si scari pieptise pe piatra asa ca fii cu bagare de seama. In interior exista o alta cascada cu apa vie de unde poti sa bei si sa simti energia muntelui sacru curgandu-ti prin vine. Exista si tronul marelui Zeu, locul de unde impartea intelepciune si sfaturi. Tronul este marcat azi cu un semn care te trimite la iesire (foto). Cand vei ajunge langa tron, ia-ti timp pentru o scurta meditatie si multumeste Zeului pentru primire. Aici langa tron poti primi mesajele strabunilor daca stii cum sa le asculti.

aw

Vei continua si ve ajunge la altar. Pe altar se aduceau ofrande si este un loc cu o incarcatura energetica de exceptie. Aici ar fi bine sa iei putina argila de pe el si sa iti faci un “zbenghi” in frunte, pe modelul indienilor care marcheaza cel de-al treilea ochi, glanda pineala. Se spune ca argila de la altar te va ajuta sa evoluezi si iti va “deschide ochii” catre sinele tau interior. Cu cel de-al treilea ochi deschis vei “vedea” cate alte galerii si incinte uriase se afla si mai sus si mai jos de galeria in care esti tu si cat de lunga este de fapt aceasta pestera. Coridoarele ei tainice duc pana haaat departe, nimeni nu va afla vreodata pana unde.

aaa

De la altar nu mai este mult si vei ajunge in locul de unde se naste un alt izvor cu apa pura, finalul calatoriei, pana aici iti este permis sa ajungi.  Am adaugat aceasta fotografie in care apare un orb (spirit protector/calauzitor) care ma privea.  Acum si voi va puteti bucura de aparitia lui celesta.

aa

TRISTETE: regasim azi Pestera Ialomitei pangarita de cultul crestin care “i-a astupat gura” cu o biserica. Mi-a fost dat sa aflu ca popii de aici au permis unor grupuri de masoni din Grecia si Italia sa vina si sa faca ritualuri noaptea , pe furis, contra unor sume de bani. Concluzia va apartine.

Daca vrei si tu sa ajungi aici si sa beneficiezi de explicatiile celui mai tare ghid, fii cu ochii pe agentia de turism VIKINGUL SALTARET (CLICK AICI)

Cum arata o astfel de excursie? CLICK AICI si vezi filmul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *