AUROMAR INN –Puno

Am petrecut 2 nopti la acest hotel din Puno. Prima noapte am ajuns tarziu, obositi de la lungul drum inceput tocmai la Colca Canyon.

dsc04847

Am aruncat bagajele in camere si am iesit. Ne era foame, prin urmare am descoperit pe coltul hotelului un mic restaurant unde serveau pui la rotisor. Am constatat ca micul restaurant apartine hotelului, ba chiar are o intrare directa de la etajul 1 al acestuia. Puiul a fost delicios si l-au servit cu cartofi prajiti si cu salata cat de multa am vrut fiecare, luata de la un salad-bar. In apropiere am gasit si o taraba unde se vindea bere. La restaurant nu aveau. Prin urmare am pus burdihanele la cale si ne-am intors in camere sa ne odihnim. Camerele erau curate si baile dotate cu cele necesare. Noi am primit o camera la etajul 1 adica fix langa restaurant, prin urmare mirosea puternic a mancare. Dar ne-a placut!

dsc04848 dsc04849

Dimineata am luat micul dejun tot la restaurantul cu pricina. Painici, dulceata, unt, niste feliute de parizer si ceai de coca.

dsc04851 dsc04852

Atentie insa la hoti! Nu la hotel ci in fata lui! In timp ce descarcam bagajele din autocar pe trotuarul din fata hotelului, un trotuar foarte ingust, nu stiu cum a trecut un barbat si a apucat un rucsacel mititel care apartinea unei fete. Eram obositi si nimeni nu a observat scena desi eram toti gramada acolo. Norocul fetei a fost ca nu avea actele si nici banii in el. A pierdut in schimb telefonul cu tot ce avea in el, pentru ca il folosea si pe post de aparat foto.

dsc05154 dsc04853dsc05153

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *