CASA MOGA- oaza de liniste si bun gust la poalele muntelui

Ratacind prin zona Sinca, jud. Brasov am dat peste aceasta pensiune si am hotarat sa inoptam acolo. Alegerea a fost cum nu se poate mai inspirata. Pensiunea se afla in satul Bucium si este incredibila, o adevarata oaza de liniste, pace, aer curat, mancare buna, oameni primitori si mult bun gust. Este condusa de o familie tanara si foarte dedicata locului. Lucian, proprietarul, alaturi de sotia lui si baietelul lor, au facut ca sederea noastra aici sa fie mai mult decat placuta si relaxanta. Oamenii iubesc animalele asa ca in curtea lor vei gasi pisicute multe si curioase. Casa a apartinut bunicului li Lucian si la un moment dat era intr-o stare de degradare avansata. Lucian a restaurat-o si a construit aceasta minunata pensiune care ii aduce multe satisfactii.

DSC09086 DSC09104

Toate camerele sunt mobilate cu mobila din lemn masiv produsa la Zarnesti si pictata in stil traditional de catre o doamna la Brasov. Fiecare pictura este superba si unica. Fiecare camera are o anumita culoare de baza a mobilierului. Noi am stat intr-o camera cu mobilier predomninat vopsit cu roz, superb. Lampile sunt facute la comanda. Totul este curat, nou, lucrat cu un bun gust desavarsit si cu respect pentru traditia locului. Camerele sunt mari si luminoase.

DSC09099 DSC09098

Exista si un living room comun unde se afla un televizor mare, bibiloteca si o masa de biliard. Proprietarii lucreaza acum la amenajarea unei crame splendide cu acelasi tip de mobilier unic.

DSC09090 DSC09088

Exista un restaurant frumusel si cochet unde puteti manca toate mesele zilei deoarece pensiunea poate asigura regim de masa complet. Micul dejun inclus in pret este variat si proaspat. El contine oua, cremvursti, mezeluri, branzeturi locale, cereale, dulciuri, si legume din gradina lor sau a vecinilor. Totul este proaspat si delicios. Masa se poate servi si la cele 2 masute din curte.

DSC09107 DSC09106DSC09108

Recomand cu caldura CASA MOGA si pe proprietarii sai care vor face tot posibilul ca sa te faca fericit la ei. Pretul este mai mult decat acceptabil.

Ps. Poti inchiria chiar si biciclete de aici, biciclete bune pentru drumurile de munte si te poti plimba cu ele la obiectivele turistice din imprejurimi.

Nu ezita, mergi cu incredere!

DSC09103 DSC09102

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *