EL CHARAPA Hostel – Santa Teresa

Acesta este un mic hostel in satucul Santa Teresa, locul unde aveam sa petrecem prima noapte din seria aventurii numite Inca Jungle Trail. Hostelul are niste camarute mititele destul de curate. Majoritatea camerelor sunt de 4 persoane, prin urmare pregatiti-va sa aveti mai multi colgi de camera pentru o noapte.  Baia este foarte mica iar robinet de apa calda nici macar nu exista. Cred ca apa calda nu a fost inventata aici. Din fericire gasim hartie igienica. Ceea ce nu gasim este ELECTRICITATE! Nu curge nimic prin prize. Doar lampile functioneaza. Prin urmare aveti grija sa aveti cu voi baterii incarcate pentru aparatele de fotografiat si filmat. Nu va agitati cu telefoanele…sunt aproape inutile in aceasta zona!

La poalele hotelului exista restaurantul unde seara se poate organiza discoteca iar dimineata veti primi micul dejun.

Oamenii sunt foarte primitori asa ca ii iert pentru lipsa apei calde si a electricitatii la prize. Nu mai conteaza, este un locsor destul de saracacios intre munti si nu pot avea prea multe pretentii. Ne ofera cu mare amabilitate chiar mai mult decat ne asteptam! Micul dejun a fost bun!

Ma scuzati, nu am facut multe poze dupa ce am descoperit ca nu este curent, am pastrat bateriile pentru locurile cu adevarat interesante pe care urma sa le vizitam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *