EUROPA HOUSE HOTEL – Londra, Paddington

Daca vrei sa petreci cateva zile la Londra si nu esti foarte pretentios iti recomand acest hotel pe care l-am folosit si eu pret de 4 zile memorabile. Hotelul este plasat intr-o zona linistita si centrala, aproape de statia de metrou Paddington catre care ai autobuz direct de la aeroport. Hotelul este mic si curat si este plasat intr-o gradina-curte in care se afla mai multe astfel de mici hoteluri. Pretul este bun, locatia perfecta, zona fara probleme, acces usor de la si spre aeroport, intr-un cuvant are tot ceea ce iti trebuie pentru a vizita frumosul oras de pe Tamisa.

DSC07517 DSC07518

Micul dejun este simplu dar important pentru orice roman. Se servesc cafele si sucuri naturale, iaurturi, cateva feliute de cascaval si cateva feliute de sunca. Putina painica, un cub de unt si dulceturi la discretie. Cerealele sunt nelipsite, la fel si laptele si ciocolata calda. Nu e mult dar e suficient la pretul platit. Nu vei pleca sa cutreieri orasul nemancat.

Camerele sunt mici asa cum le sta bine unor cladiri istorice de tip victorian. Patul este mare si incapator. Mobilierul curat si bine intretinut. Nu am dus lipsa de caldura, ba chiar stateam uneori cu geamurile deschise.

DSC07065 DSC07064

Baia este mica, foarte mica, dar pentru noi nu a prezentat o problema. Curatenie se face zilnic iar personalul este foarte amabil.

DSC07068 DSC07067

Este un hotel micut si intim, cu amplasare buna si pret mic, merita incercat daca nu ai fitze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *