555555_Hy22jj-X_B1SvSalfx-768x303

Hei, tu, vrei un sistem audio nou?!

Taica Fier se întoarce !

Iata că am ocazia să scriu un alt articol pentru nenea asta, Edifier (bine că nu i-au zis Titi Aur….hmmm…Titi Aur e luat deja!).

Edifier este o organizație internațională importantă, cu operațiuni în America de Nord, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu și în regiunile Asia-Pacific. Ei produc sisteme audio-video folosind tenologie de ultima ora, de o calitate deosebită, cu un design luxos. Tocmai au lansat sistemul de boxe S2000Pro, cu care brandul Edifier intră în domeniul producției muzicale. Acest sistem este conceput pentru înregistrarea și mixarea la domiciliu. Pentru prima dată, EDIFIER a încorporat tehnologia de sunet de ultimă generație într-un design clasic, de o elegantă deosebită, mixând stilul clasic cu sensibilități și progrese moderne.

1_H1pKKgmX_BkC6rplMe-768x768

Cam asta ar trebui să știi despre ei. Acum vine și informația cea mai importantă despre produsul lor pe care ți l-am prezentat mai sus și anume sistemul de boxe S2000Pro.  Pentru maximum de claritate, difuzoarele sistemului S2000Pro oferă, împreună, o putere de 130 watt, folosind un bass de 5.5” cu diafragmă din aluminiu și un set de înalte de ultimă tehnologie (planar magnetic), pentru o experiență acustică excelentă. Aceste boxe au multiple conexiuni, incluzând următoarele intrări: optic, coaxial, aux, balance și Bluetooth. Sistemul este proiectat cu componente de calitate superioară și o construcție robustă, pentru o performanță completă. Sistemul are 4 presetări (EQ): vocal, monitor, clasic și dinamic.

s2000pro_1_rJIvCTezx-1024x1024

Te doare capul de la atâtea informații tehnice dar hai să-ți spun și pe limba ta ceva: ia uită-te la el ce bine e realizat! Are panouri laterale din lemn lăcuit și elegant care se potrivesc cu toată mobilă casei tale. Este mic și încape în biblioteca între cărți, evident dacă ai spațiu între ele. La mine nu ar încăpea nici măcar în camera cu biblioteca. Dar asta nu este o problema prea mare! Dacă n-ai spațiu între cărți, îl poți instala și în bucătărie că sigur poți să îți asculți muzică preferată din dormitor. Totul e să reglezi sunetul. Tehnologia cu care este dotat sistemul poate converti semnalul din digital către analog și invers. Poți chiar să reglezi din butoane basul și volumul dacă ți-ai rătăcit telecomanda prin casă ori ți-a rumegat-o câinele. Una peste altă poți să te transformi în coșmarul preferat al vecinilor de bloc, lăsând boxele să hauleasca la maxim pe muzică ta preferată. Și ar mai fi ceva, sistemul are încorporată tehnologie de decodare Bluetooth așa că poți să îți asculți chiar și muzică din computer, laptop, telefon sau tabletă.

Daca îți dorești produse electronice de calitate, cu design deosebit și tehnologie de ultima ora la Edifier vei găsi cu siguranță ceea ce cauți. Nu au doar sisteme audio ci și o mulțime de alte produse, care mai de care mai interesante și mai frumos realizate. Ele pot fi integrate în designul mobilierului oricărei locuințe oricât de modern sau de clasic ar fi acesta.

555555_Hy22jj-X_B1SvSalfx-768x303

Acestea fiind spuse, de ce mai stai pe aici cu capul între urechi, treci pe situl Edifier și caută și tu produsele de care ai nevoie!

Articol inscris in competitia SuperBlog2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *