Hotel BENAVIDES- Arequipa

Am dormit aici pret de 2 nopti pe parcursul minunatei noastre incursiuni in Peru. In prima noapte am cazut lati dupa un drum de 11 ore pe pamant steril si lipsit de orice fel de verdeata.

Hotelul este curat si bine ingrijit. Camerele sunt spatioase iar baile sunt curate si au toate cele necesare.

dsc04337 dsc04338

Hotelul se afla la o distanta de aproximativ 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului Arequipa si in apropiere este un mic parc.

La ultimul etaj exista o frumoasa terasa pe care se poate servi micul dejun in bataia soarelui diminetii.

dsc04356 dsc04353dsc04355

Personalul este foarte amabil si ne-au oferit mic dejun gratis desi nu era inclus in pretul initial. Pe terasa se poate servi dimineata celebru ceai de coca, absolut necesar la astfel de altitudini.

dsc04353 dsc04350 dsc04346 dsc04345

Atentie la micul parc din fata hotelului. Intr-o dimineata eram cu totii imbracati in pantaloni scurti si asteptam sa se adune toata lumea pentru a pleca in oras. In timp ce asteptam pe iarba din fata hotelului, sute de muste ciudate si insetate de sange ne-au ciupit fara sa simtim. Am simtit la cateva minute dupa, cand deja era prea tarziu, si ne scarpinam frenetic de toti copacii. Chiar si dupa 4 saptamani de la incident inca mai am urme de la intepaturi si inca ma mai scarpin. Va recomand sa folositi pantaloni lungi sau creme anti-tantari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *