HOTEL EL DELFIN DORADO –Paracas

Un hotel mititel si foarte frumos ne intampina exact pe faleza de langa ocean. Ne indreptam spre camerele repartizate si constatam ca fereastra noastra da spre …receptie! Nu-i nimic, oricum e intuneric deja si nu vom sta prea mult in camera. Abia asteptam sa exploram oraselul, plaja si faleza.

dsc03920 dsc03913

Camerele sunt foarte frumoase, bine mobilate si bine dotate. Hotelul este curat si personalul foarte amabil. Nu stiu de ce tot repet asta pentru ca toate persoanele cu care am interactionat in Peru au fost amabile, calme, zambitoare si ne-au primit cu toata caldura. Cred ca asa sunt oamenii in general pe acolo. Baia este bine ingrijita, are sapun si toate cele necesare. Trebuie sa va spun ca in Peru hartia igienica este un lux. La hoteluri ea exista dar in rest trebuie sa va luati cu voi.

dsc03917 dsc03916

Hotelul are la parter un mic bar-restaurant, unde dimineata puteti comanda mic dejun contra cost sau puteti comanda bauturi mai ales o minunata bautura locala pe nume PISCO SOUR, ceva cu gust divin, un amestec de vin Pisco amestecat cu albus de ou si cu lime…o splendoare. De fiecare data cand am avut ocazia am baut acest Pisco Sour.

dsc03912 dsc03930

In apropiere de hotel exista un mic bazar cu suveniruri dar dupa cum va spuneam va recomand sa aveti rabdare pana la Cusco unde vor fi preturi mult mai mici la aceleasi produse.

Am descoperit ceva interesant in bazar: stiti cu totii ce este o stea de mare, ei bine acesta este un soare de mare !

dsc04088

Daca nu sunteti prea obositi, o plimbare pe faleza este bine-venita. In zona exista mici restaurante si baruri in care puteti manca bine la preturi decente.

dsc04091 dsc04090

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *