HOTEL LA PRIMACIA – Lima

Am ajuns la hotelul nostru dupa vreo 2 ore de trafic intens si frecus printre sute de masini care circulau haotic in toate directiile. Eram extrem de obositi dupa 12 ore de zbor asa ca ne-am prabusit in pat.

dsc03593 dsc03603
Prabusirea in pat a durat vreo 5 minute ca imediat peste drum de hotel au inceput sa raga cat ii tineau plamanii un snop de  mariachi. Am constatat ca fix sub geamurile noastre era sediul unei televiziuni locale unde tocmai se efectua un soi de Teledon, adica toata noaptea cantau diversi artisti iar lumea se uita la tv si dona bani pentru ceva cauza nobila. Eram tare obosita asa ca am incercat sa dorm injurand in gand mariachii cei colorati. Nu am reusit. Pe la 2 noaptea se opresc baietii din urlat si apuc sa atipesc fericita vreo 30 de minute. Cand atipisem eu mai cu spor ma trezeste urletul frenetic al unor cantarete. Nici bine nu am scapat de mariachi ca am dat peste fete. Astea urlau pe tonuri atat de inalte incat mi-a cazut plapuma din pat. Ma rugam in gand sa se intoarca mariachi ca erau mai suportabili. Nu am avut parte! Restul noptii a apartinut fetelor posesoare de voci miorlaite si urlete ascutite. Vai de viata mea! Pe la 5, din cauza celebrului jet-lag si a baladelor miorlaite din tot corazonul pe sub fereastra mea, umblam bezmetica prin hotel. Pe la 6 eram afara cautand ceva de mancare. Nu eram singura. Mai mult de jumatate din grup bantuia pe ulite precum strigoii carpatini, cu ochii umflati si cu cearcane pe model “panda”  .

dsc03585 dsc03586

Dar hai sa va povestesc despre hotel. Curatel, simpatic, personal amabil. Camerele reci cu geamuri din sticla prin care toate zgomotele din strada se aud de parca ar fi la 1 metru de tine. Baie cu modele de femei chineze, goale, pe faianta, in rest curata si dotata cu sapun. De la receptie se pot cumpara diverse chestii de rontait si apa. Daca anunti de seara, dimineata poti sa primesti mic dejun proaspat preparat, contra cost. Undeva in spatele hotelului se afla un parc frumos in care exista mai multe fantani arteziene. Daca nu poti dormi noaptea poti merge sa il vizitezi, e simpatic.

dsc03587 dsc03590 dsc03591 dsc03592

In rest, roaga-te sa nu fie vreun spectacol la televiziunea de peste drum!

Amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *