Hotel LAKE STAR- Pokhara-NEPAL

Hotelul Lake Star din Pokhara este cel mai confortabil hotel prin care am trecut in plimbarea noastra din Nepal. Este situat pe o straduta laterala, departe de vuietul orasului, dar aproape, la 7 minute de mers pe jos pana in centru. Am fost cazati imediat ce am ajuns, cheile ne asteptau pe tejghea, dupa cunoscutul model nepalez – apuca ce poti! Camerele sunt mari si spatioase cu paturi foarte moi. Baile mari si foarte bine intretinute au in permanenta cele necesare.
Nu exista lift dar baietii de la hotel ne-au ajutat imediat, zambitori si amabili cu bagajele.
Hotelul are o curte cu un balansoar si cateva mese cu scaune unde va puteti savura cafeaua in liniste.
In spatele receptiei cochete se afla sala de mese, nu foarte mare, dar curata. Masa este servita cu spirit de raspundere! Totul este curat, bine frecat, totul straluceste. Mancarea este buna, proaspata si variata, se poate servi bufet cu multe feluri de mancare nepaleza.
In camere veti avea in permanenta un bec functional dupa ora 22, dar dupa model nepalez prizele nu vor mai functiona si nici nu veti beneficia de apa calda dupa aceasta ora.
Acord acestui hotel 10 pentru pozitionare si liniste, 10 pentru amabilitatea personalului, 10 pentru curatenie, 10 pentru mancare, 10 pentru serviciile oferite.
Recomand cu caldura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *