HOTEL MANCO CAPAC- Cusco

In sfarsit am ajuns la CUSCO obositi si intepeniti de atatea ore de stat in autocar. Debarcam la hotelul care urma sa ne gazduiasca si constatam ca este poate cel mai frumos si mai interesant hotel in care am stat in Peru.

dsc05333

Este un fel de hotel-muzeu si are toate holurile si toate camerele tapetate cu picturi si lucrari de arta. Mobilierul din camere este din lemn masiv. Primim o camera la etajul 1 si cand urcam, descoperim pe hol o masa lunga si scaunedin lemn masiv sculptat. Aflam ca vom avea privilegiul sa luam micul dejun exact la aceasta masa lunga.

dsc05263

Lucrarile expuse in acest hotel –muzeu sunt realizate cu mult bun gust si talent. Nu stiu daca ele sunt facute de vreunul dintre proprietari dar stiu ca sunt minunate.

dsc05265 dsc05335

Camerele sunt mobilate frumos si curate. La fel de curate si bine intretinute sunt si baile care sunt dotate cu toate cele necesare.

dsc05336 dsc05261

Gazdele sunt primitoare iar hotelul este plasat la distanta acceptabila de centrul orasului. Se poate ajunge pe jos este tot. In apropiere exista si un mare bazar de unde puteti cumpara cadourile la care ati visat pe tot parcursul excursiei. Noi am ajuns seara la hotel si imediat am aruncat bagajele si am dat fuga sa exploram orasul.  Vezi in articolul urmator cam ce poti face in cel mai frumos oras din Peru, in Centrul Universului.

dsc05262

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *