HOTEL PERPERIKON 3*– Kardjali, Bulgaria

Dupa atatea aventuri si legende trebuie sa iti odihnesti oasele undeva in zona Kardjali. Noi am ales hotelul Perperikon pentru a ramane in atmosfera locului dar si pentru ca ne-a placut foarte mult cu arata. Are piscina. Mie imi place foarte mult ca dupa o zi plina de aventuri sa ma arunc in apa racoroasa si sa ma destind total. Acesta a fost motivul principal al alegerii hotelului. Din fericire aici piscina nu s-a inchis la 18, poate si pentru ca ma invatasem minte de la celelalte hoteluri si am ajuns mai devreme dupa care oamenii de acolo nu m-au mai dat afara ci au asteptat cuminti pana m-am plictisit si am iesit de buna voie, adica vreo 2 ore.

Hotelul este curat, bine intretinut. Are camere mari si luminoase dar principalul sau punct forte este piscina foarte cocheta din curte. Este plasat central si nu are gradina sau vreo vedere spectaculoasa. Este un hotel simplu, curat, frumos si cu preturi bune.

DSC02617 DSC02619

Are un restaurant frumos unde puteti manca si unde veti putea beneficia de micul dejun care consta in oua, cascaval, ceva salam, legume si fructe de sezon. Nu e mare lucru dar e bine venit in conditiile in care trebuie sa pleci cu burta bine pusa la cale in aventurile din ziua urmatoare.

Mergeti cu incredere.

DSC02621DSC02623 DSC02624 DSC02628

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *