DSC09977

M-am inscris la SUPER BLOG!

DA! Pot sa ma laud si eu ca in sfarsit am aflat despre acest concurs si am reusit sa ma inscriu chiar in penultima zi in care acest lucru era posibil. Nu am mai participat niciodata dar simt ca va fi bine. Mi-am ascutit tastatura, mi-am umplut mintea cu idei proaspete si acum astept provocarile de orice natura ar fi ele.

Daca vrei si tu sa te inscrii iata aici cum se procedeaza:

  • citești regulamentul competitiei;
  • îți anunţi participarea în SuperBlog 2017 într-un scurt articol pe blogul tău;
  • completezi formularul de înscriere;
  • după validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog și, începând din 26 septembrie, când se lansează prima probă a competiției, te invităm să-ți înregistrezi articolele în contul propriu din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. Tot acolo îți vei vedea apoi și notele acordate de fiecare juriu.

Pe măsură ce participi la probele competiției, poți câștiga premii în produse sau bani la probele care îți vor aduce cele mai mari punctaje. Totodată, acumulezi puncte care contează în clasament, având astfel șanse la premiile suplimentare rezervate finaliștilor, adică celor care au participat la toate probele competiției.

Ai intrebări? Citește și rubrica Întrebări & Răspunsuri și, dacă ai nelămuriri, contactează-i și îți vor răspunde negreșit, în cel mai scurt timp posibil.

Mai ramane doar sa te inscrii. MULT SUCCES TUTUROR PARTICIPANTILOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *