Despre Mine

Cititorule, bun venit la mine in ganduri!

Mi-a placut sa calatoresc de cand ma stiu! Impreuna cu prieteni, alaturi de necunoscuti intalniti ad-hoc si transformati in prieteni pe viata, de mana cu vreun baiat cucuiet sau de una singura cu un ditamai rucsacul in spinare, am tropait cu spor peste meridiane si paralele, am tras in piept aerul rece si proaspat al muntilor si mi-am umplut narile cu iodul marin suflat de vreun vanticel direct de la buza valului alb, m-am delectat pasind vesel in orase istorice, pline de lumini si in satucuri prafuite din creierul muntilor si inca nu vreau sa ma opresc!

Nu vreau sa ma opresc niciodata pentru ca unui calator adevarat ii sade bine cu drumul!

Fratilor, lumea e mare si frumoasa! Nu cred ca o viata de om mi-ar ajunge ca sa o vad pe toata. Nici macar zonele pe care imi doresc cu tarie sa le vad, nu cred ca as putea reusi sa le strabat intr-o singura viata. Problemele de zi cu zi, serviciul, familia, alergatul dupa banii necesari traiului si multe alte piedici imi stau in cale mereu. Totusi pentru a simti ca nu am trecut degeaba prin viata trebuie sa imi fac timp pentru a vedea cate ceva din ceea ce mama Gheea are de aratat. Va invit si pe voi alaturi de mine intr-o serie de calatorii spectaculoase in jurul lumii. Vom urca munti inalti si incredibil de frumosi, vom admira varfuri inzapezite si considerate sacre, ne vom desfata pe malul oceanelor calde si vom sari in adancuri pline de pesti colorati, vom admira aurore dansatoare, apusuri de soare spectaculoase, curcubee arcuite in toata splendoarea ROGVAIV-ului lor, vom pasi pe ghetari si vom calari camile in deserturi nesfarsite, vom sapa pe langa piramide antice si vom alerga dupa indicii aducatoare de relicve incredibile, ne vom plimba prin orase si pe sub ele, voi povesti despre serviciile unor hoteluri si cabane prin care mi-am odihnit oasele ostenite, vom patrunde timizi si infometati in diverse restaurante de pe glob si le vom aprecia mancarea, vom povesti despre parcuri de distractie si despre satucuri uitate de lume, vom savura contrastul intre lumea noastra atat de cunoscuta si lumi stranii coborate parca din cartile cu povesti.

Pe acest blog, aventura este la ea acasa si te astept si pe tine cu impresii personale pe care, daca le scrii bine, le vei putea publica aici alaturi de ale mele.

Cititorule, fii bine-venit, simte-te ca acasa, ia o punga de pop-corn si un pahar de vin bun si hai cu Butterfly in aventuri in jurul lumii!

Daca vrei sa imi trimiti un mesaj ma poti gasi la:

flywithbutterfly1@yahoo.com

(+4)0740089920

De curand am avut onoarea sa acord un interviu medicului calator Florin Conghilete, il puteti citi in intregime aici pe pagina lui:

http://safetravels.ro/hai-cu-butterfly-pasionata-de-calatorii-in-siguranta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *