RAINFOREST CAFE – Londra (Trocadero)

In apropiere de Piccadilly Circus, pe un colt magic de strada, vei putea patrunde in inima junglei amazoniene coborand sub pamant pe o scara secreta. La suprafata vei descoperi un magazin cu jucarii ce reprezinta animale exotice si daca nu esti atent, e posibil sa nu descoperi misterul scarii ce duce sub asfaltul strazilor prafuite, in padurea magica. Ceea ce poate parea ciudat la intrarea intr-un magazin de jucarii este plasarea unui meniu in fata usii! Acest meniu a fost cel care ne-a atras atentia ca aici s-ar putea sa fie ceva mai mult decat se vede din exterior.

DSC07602 DSC07603

Ne-am luat inima’n dinti si am inaintat timizi spre fundul magazinului. Odata ce am coborat scara am auzit tunete si fulgere dar si rapaitul ploii caracteristice unei paduri tropicale. Oameni zambitori ne-au intampinat si ne-au condus pe carari numai de ei stiute catre masa pe care ne-o harazisera. Nu am putut sa ma tin dupa omul care ne conducea pentru ca ma impiedicam mereu de propria mea gura cascata larg la toate minunile care mi se infatisau. Din boscheti mugeau 3 elefanti animatronici si isi intindeau trompele catre mine. Undeva niste maimute enervante tipau si se balanganau pe sus. Vazand ca risc sa nu mai ajung la destinatia prevazuta, baiatul cel amabil m-a luat de mana si m-a dus sa mi-o prezinte pe Maya. Maya este un leopard animatronic ce isi face veacul intr-un copac aproape de masa noastra. La auzul tunetelor Maya a inceput sa raga si sa isi miste coada. Undeva in boscheti o familie de gorile ne privesc cu ochi luciosi. Peretii sunt plini de fluturi tropicali gigantici si de mici broaste verzi din acelea otravitoare.

DSC07618 DSC07633

DSC07610 DSC07611

Un acavariu cu pesti exotici reali completeaza tabloul exotic. Evident am comandat cate ceva de la ei. Preturile sunt maricele, lucru firesc pentru un astfel de restaurant din centrul Londrei. Voi atasa poze cu meniul si preturile dar si cu felurile de mancare comandate de noi. Mancarea nu este cine stie ce, se servesc burgeri proaspeti cu cartofi prajiti si sucuri naturale. Exista si alte feluri dar erau destul de scumpe asa ca ne-am limitat la burgeri.

DSC07625DSC07626 DSC07627 DSC07613

Juniorul meu era in extaz asa ca orice efort financiar a meritat din plin din moment ce i-a adus un asa zambet larg pe fata.  Copiii primesc si creioane colorate cu care pot sa se joace pe o fisa mare cu desene, jocuri si intrebari de cultura generala. Daca se intampla sa fie ziua de nastere a cuiva, personalul aduce un mic tort si canta dimpreuna cu toti ceilalti meseni.

Atentie, preturile contin deja bacsisul integrat! Noi nu am fost atenti si am lasat suplimentar dar nu ne-a parut rau.

Daca vrei sa faci o bucurie unui copil pe care in prealabil il tarasti toata ziua pe la muzee si galerii, aici este locul perfect ! Mergi fara a eziti si iti garantez ca si tie iti va placea la fel de mult! Vezi filmuletul meu de la inceputul acestui articol si te vei lamuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *