Restaurant KAFFI HORNID – Hofn, ISLANDA

Singurul restaurant deschis la ora 23 si gasit prin GPS se afla in apropierea micului port din Hofn. Kaffi Hornid, o casuta din lemn pitoreasca ne astepta cu ferestrele luminate, in intunecoasa si furtunoasa noapte de pomina.

A

 

 

Ne-am adunat cu totii sa sarbatorim umila victorie asupra fortelor dezlantuite ale naturii si sa ii felicitam pe cei 3 bravi soferi-eroi care au infruntat uraganul. Am intrat intr-o atmosfera calda si primitoare si ne-am numarat printre ultimii clienti ai locului. Am lipit mai multe mese cu acordul ospataritelor care erau foarte simpatice dupa cunoscutul model Islandez, blondute, tinere si rotunjoare. Meniul este foarte variat si fiecare a comandat dupa gustul propriu. Incepem cu berile locale foarte bune: Vatnajokull, si Gull.

12

 

 

Ni se ofera si apa. Felurile comandate de noi au fost: supa de homar foarte buna si satioasa, ca de obicei si cartofi cu sos de usturoi nimic deosebit.

DSCN3387DSCN3378

Ceilalti colegi au comandat burger de balena cu cartofi – despre care au spus ca este fenomenal, pizza cu creveti – si aceasta a trecut testul gustului bun, friptura de ren cu salata – absolut delicioasa.

DSCN3386 34

Toata lumea a fost multumita. Preturile sunt evident Islandeze.

Recomand restaurantul pentru ca este cald si primitor, oamenii locului sunt prietenosi si amabili, mancarea este foarte buna si proaspata si peste tot este curatenie luna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *