Se relanseaza zborurile si turismul in lume. Iata unde vom putea zbura si de cand

Dupa atatea vesti proaste si dupa perioada apriga a carantinei fortate iata ca vestile bune incep sa se tina lant. Dupa ce ieri am primit comunicatul oficial al TURCIEI legat de re-lansarea turismului vezi aici articolul, azi va voi prezenta companiile aeriene care isi reiau zborurile, destinatiile spre care vor zbura si data re-inceperii acestor zboruri. Atentie insa la regulile de carantinare din statele in care doriti sa ajungeti. De asemenea trebuie sa va rpezentati mai devreme la aeroport pentru ca timpii de asteptare pentru imbarcare sunt mai lungi. serviciile de catering la bord vor fi interzise iar masca purtata corect va fi obligatorie.

Acestea fiind spune hai sa vedem unde putem pleca si de cand

Lufthansa Group – de la 1 Iunie

Porneste cu dreptul si arunca spre cer 160 de avioane + inca 80 scoase de la naftalina! Membrii acestui grup: Austrian Airlines, Lufthansa, Eurowings și SWISS vor demara operatiunile cu 106 destinatii in Europa, Germania, Elvetia, Austria

Air Serbia – din 18 Mai

Rute operate: Tivat, Ljubljana, Atena, Salonic, Amsterdam, Praga, Moscova, Berlin, Roma, Istanbul, Milano, Dusseldorf, Dubrovnik, Split, Larnaca, Copenhaga, Stuttgart, New York, Banjaluka, Tel Aviv , Stockholm, Veneția, Pula, Barcelona, ​​Sankt Petersburg și Madrid.

Zborurile Belgrad – București se reiau de la 1 iunie

Tot de la 1 Iunie vor zbura si catre Podgorica, Zurich, Viena, Paris, Tirana, Zagreb, Skopie, București, Londra, Sarajevo, Sofia, Frankfurt, Bruxelles, Kiev, Krasnodar, Zadar și Nisa.

Czech Airlines – din 18 Mai

Vor zbura catre: Amsterdam, Paris, Frankfurt și Stockholm

Din 24 Mai vor redeschide si urmatoarele rute: Praga – Kiev

Din 25 Mai vor opera si: Praga – Odessa, Praga- Bucuresti

British Airways – de la 1 Iunie

British Airways ar urma sa opereze 316 zboruri saptamanale in Europa si sa redeschida ruta Londra HEATROW- Bucuresti

KLM – din 4 Mai

Din 4 Mai opereaza deja ruta Amsterdam- Milano

Ruta Amsterdam- Bucuresti va fi reluata din 1 Iunie cu cate o cursa saptamanala pentru ca din 4 iulie sa treaca la 3 zboruri zilnic.

RYANAIR – de la 1 Iulie

Incepand cu 15 Mai, Ryanair intenționeaza sa zboare din Londra Stansted spre București, Sofia și Porto si spre alte 28 orase europene Iar de la 1 Iulie intentioneaza sa redeschida toate rutele.

TAROM – 18 Mai

Isi va relua cursele interne si speram ca in curand va relua si rutele europene.

Atentie: Zborurile catre zonele rosii vor ramane suspendate pana la noi reglementari.

Zboruri line si hai ca se poate!

Exista viata si dupa Covid!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *