DSC00141

Sunt o SUPER-BLOGGERITA!

DA! Chiar sunt!

Nu m-a lovit benga si nici nu imi da pe dinafara orgoliul propriu ci m-am inscris la concursul SUPER BLOG. Mi-am ascutit tastatura, mi-am umplut mintea cu idei proaspete si acum astept provocarile de orice natura ar fi ele. De acum incolo pot sa curga articolele si povestile. In aceasta competitie ma voi limita la probele care imi plac, la cele referitoare la turism, calatorii, mistere, hoteluri si voi lasa pentru altii aspiratoarele, storcatoarele, uleiurile si planurile de afaceri de doi bani. Articolele mele vor tinti precis si la obiect temele care imi plac si produsele care consider ca merita sa fie promovate. Nu voi mai scrie articole de umplutura pentru sisteme financiare, nu voi mai da de pamant cu produsele care nu imi plac si pe care le consider doar ocupante de loc in casa si consum exagerat de bani pentru achizitia lor inutila si desueta. No hai sa vedem ce o iesi!

Pe locuri, fiti gata, start!

Daca vrei si tu sa te inscrii iata aici cum se procedeaza:

  • citești regulamentul competitiei;
  • îți anunţi participarea în SuperBlog 2017 într-un scurt articol pe blogul tău;
  • completezi formularul de înscriere;
  • după validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog și, începând din 26 septembrie, când se lansează prima probă a competiției, te invităm să-ți înregistrezi articolele în contul propriu din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. Tot acolo îți vei vedea apoi și notele acordate de fiecare juriu.

Pe măsură ce participi la probele competiției, poți câștiga premii în produse sau bani la probele care îți vor aduce cele mai mari punctaje. Totodată, acumulezi puncte care contează în clasament, având astfel șanse la premiile suplimentare rezervate finaliștilor, adică celor care au participat la toate probele competiției.

Ai intrebări? Citește și rubrica Întrebări & Răspunsuri și, dacă ai nelămuriri, contactează-i și îți vor răspunde negreșit, în cel mai scurt timp posibil.

Mai ramane doar sa te inscrii. MULT SUCCES TUTUROR PARTICIPANTILOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *