DSC00635

TROPICA Hotel – Phuket (Patong)

Cel mai animat loc din Phuket este Patong. Strazile cu baruri, petreceri, fetite, lumini, ping-pong show, saloane de masaj, tarabe, hoteluri, restaurante si bautura din belsug, cu siguranta ca nu te vor lasa indiferent. Prin urmare iti voi recomanda hotelul in care am fost cazati si noi, grupul vesel.

DSC00623 DSC00627

DSC00625 DSC00628

Tropica Hotel este plasat chiar in fata plajei principale Patong Beach, trebuie doar sa traversezi strada si ai ajuns langa mare. Alaturi, la cativa metri incepe nebunia strazii principale a distractiei, Bangla Road. Daca te cazezi aici sa ai grija sa ceri o camera linistita in aripa cea mai indepartata de petreceri pentru ca altfel s-ar putea sa fie prea mare galagie noaptea. Noi am fost cazati intr-o camera linistita deci nu au fost probleme de nici un fel. Camerele sunt curate si sunt plasate in bungalow-uri imprastiate intr-o gradina luxurianta cu plante inalte. Sunt foarte curate si bine intretinute. Dispun de aer conditionat, wi-fi si mini-bar. In curtea cu plante luxuriante se afla si o piscina mica dar suficienta, pentru zilele in care sunt valuri mari sau pur si simplu vrei sa lenevesti in liniste la umbra.

DSC00646 DSC00645

DSC00644 DSC00641

Micul dejun se serveste intr-un restaurant mare aflat la strada principala. Vei putea gasi dimineata un bufet suedez cu de toate, mancare abundenta si buna. Datorita amplasarii prefecte poti ajunge pe jos oriunde, la bazar, la celebra strada Bangla Road (cea cu petrecerile), la plaja, la restaurante si magazine si chiar la mall-ul din vecinatate. Locatie perfecta, hotel frumos si ieftin, recomand cu caldura. Vezi filmul

DSC00635

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *