UBER lanseaza programul UberVAMA de 1 Mai !

Am primit astazi o instiintare foarte interesanta din partea Uber, tocmai s-au gandit sa lanseze un program care sa te ajute sa ajungi mai ieftin si mai usor in Vama de 1 Mai. Este bine cunoscut faptul ca de 1 Mai se circula bara la bara sau nu se circula deloc pe litoral datorita aglomeratiei infernale. Conform statisticilor din anii precedenti, la mare au ajuns in aceasta perioada peste 60.000 masini. Prin urmare Uber s-a gandit ca in acest fel s-ar putea decongestiona putin traficul spre mare.

“Știm că drumul spre mare este cel mai frumos atunci când îl împarți cu cineva. Iar dacă destinația ta în weekendul prelungit de 1 Mai este Vama Veche, UberVAMA este modul prin care poți împărți mașina cu noi prieteni.”

Serviciul pilot este lansat pentru weekend-ul 28 aprilie – 1 mai.

Cum functioneaza acest program numit UBERvama? Iata:

  • Inscrie-te pentru a putea conduce cu Uber, urmând ca echipa Uber să te contacteze pentru a urma toți pașii necesari;
  • Vineri, 28 aprilie și apoi luni, 1 mai, intră online în aplicația Uber pentru parteneri în oricare din intervalele orare 8:00 – 10:00; 12:00 – 14:00 sau 16:00 – 18:00;
  • Aplicația te va conecta cu un pasager sau cu un grup de până la trei persoane care merg în Vama Veche. Procedează la fel și la întoarcerea în București.
  • Costul pentru o călătorie, indiferent de numărul de pasageri (maximum 3) este de 150 lei.

Important de știut în funcție de numărul solicitărilor, ia în calcul și posibilitatea ca aplicația să nu te conecteze într-un anumit interval orar cu alți oameni care merg în Vamă sau spre București. În această situație, poți alege să aștepți următorul interval orar sau să te pornești la drum.

Pentru a te inscrie ca sofer sau pasager DA UN CLICK AICI si vei afla toate detaliile necesare.

Si acum , fuga la mare, fuga la distractie si inscrie-te la UBER!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *