anne-rice-vampirul-armand

Undeva, intr-un univers indepartat…

Undeva, intr-un univers indepartat…

Traia un dragon care printr-un miracol a renascut. Rand al Thor, caci acesta era numele lui, incearca din toate puterile sa uneasca toate semintiile lumii sale ca sa se poată impotrivi Umbrei si sa pregateasca armatele Luminii pentru Ultima Batalie. Cum ţinutul oamenilor se prabuseste in haos, Ratacitii si slujitorii Intunericului planuiesc atacul asupra magnificului dragon. Oare cine il mai poate ajuta in aceasta situatie limita?! Numai Seniorul Haosului poate sti.

Robert-Jordan-Seniorul-haosului-seria-roata-timpului-vol-6

Sa fie oare Vampirul Armand, un senior al intunericului  si al sangelui proaspat, cel care il va ajuta pe marele dragon renascut sa castige batalia finala? Oare faptul ca vampirul nostru, lasat putin in umbra de aventurile incredibile ale celorlalti semeni ai sai, sa fie tocmai elementul salvator pentru personajul nostru de mai sus? Mama lui, Anne Rice, l-a scos in sfarsit de la naftalina si l-a adus in lumina reflectoarelor plimbandu-l prin mari orase cum ar fi: Kiev, Venetia Renasterii, Parisul secolului al XIX-lea, New Orleansul zilelor noastre si povestindu-i cu mare patos aventurile incredibile pline de senzualitate si rafinament care te vor lasa uimit.

anne-rice-vampirul-armand

Dar oare Dragonul renascut sau Vampirul Armand au auzit de Lumea Disc, aflata la capatul indepartat al oricarei curbe probabilistice, atat de aproape de destramare incat se intampla, adesea, ca de dincolo de perdeaua fragila a realitatii sa se strecoare sau sa dea navala felurite creaturi carora nimeni nu le duce dorul?  Si daca au auzit, oare nu ar vrea sa se plimbe si prin aceasta minunata lume si sa il cunoasca pe Teppic, fiu de rege, actualmente pe cale de a-si desavarsi educatia in breasla asasinilor, in uriasul si mizerabilul Ankh-Morpork, focar de civilizatie si de coruptie? este o lume perfecta pentru ei, plina de piramide, morminte somptuoase, depozite de vechi credinte, mituri si divinitati aflate adesea in conflict. Numai bine pentru un vampir si un dragon dar atentie! Un scarabeu urias este pe cale sa devoreze soarele! Trebuie sa puna si ei umarul pentru a salva Lumea Disc!

Terry-Pratchett-Piramide

Acum, dupa ce v-am naucit cu povesti minunate si dupa ce v-am aprins bine imaginatia, este posibil sa va intrebati unde puteti gasi aceste carti minunat editate si copertate. Pai nu este nici un secret! Editura RAO vi le pune la dispozitie fie in librarii, fie online unde este mai usor de ajuns si de achizitionat. In afara de genul SF care imi place mie (caci nu putea sa fie altfel!), la ei mai puteti gasi o gama larga de genuri, stiluri si creatii. Sincer, nu cred ca lipseste ceva din lista lor de carti. Sigur veti gasi ceva pe gustul dumneavoastra, nu ezitati, intrati pe situl lor, este simplu si eficient. Intr-o era a tehnologiei si a cartilor digitale, lumea minunata a cartilor tiparite va asteapta cu drag!

Articol inscris in competitia SuperBlog 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *