Vecinii nostri deschid complet granitele la 1 iunie, Romania se mai gandeste!

“Daca nu ai cap e vai de picioare!” sau cum e sa traiesti intr-o tara condusa de incompetenti?

Povestea de azi e menita sa ne aduca cu picioarele pe pamant si sa vedem ce fel de persoane se afla la conducerea tarii.

Ieri, in timp ce vecinii nostri au semnat acorduri de redeschidere a granitelor incepand cu 1 iunie, mai-marii nostri s-au gandit ca au puterea dumnezeiasca de a ne pedepsi pentru ca am “scapat” la petreceri in weekend si am merita o lectie dura.

La presiunea populatiei care s-a saturat de toata mascarada si in urma grevelor lucratorilor in turism guvernele din Grecia, Bulgaria si Serbia au semnat acorduri conform carora granitele intre statele lor vor fi deschise si circulatia va fi libera fara a mai fi nevoie de carantina, izolare si alte astfel de bazaconii total inutile. Gata, de la 1 iunie se relanseaza industria turismului, se deschid plaje, baruri, restaurante, hoteluri iar turistii din tarile semnatare sunt invitati cu bratele deschise sa resusciteze acest important segment al economiei.

Ghiciti ce, chiar si Italia va deschide totul incepand cu 3 iunie! Da, locul unde au foat cele mai mari probleme! Primul ministru al Italiei si primul ministru al Bulgariei au dat declaratii de presa conform carora cea mai buna solutie pentru a scapa de virus este sa ne obisnuim cu el si sa ne auto-imunizam. Gata cu prostiile, fuga la joaca!

Undeva, “la marginea unui univers intunecos sade un mos suparacios”, guvernul Romaniei. Desi a fost invitat la masa negocierilor si i s-a dat un pix, prim ministrul Orban a spus pas. “Cineva”, care se crede atotputernic, un soi de tata al nostru, al tuturor, s-a gandit ca noi nu am fost cumintei. Ia uite cum ne-am distrat in acest weekend, vaaai cate petreceri, vaaaai cum am iesit la munte si la mare. Gata, cureaua la poponet si interdictie de iesire. De azi inainte sunteti pedepsiti sa stati numai in camerele voastre si sa va uitati cu jind la “copiii” din vecini cum bat mingea pe plajele insorite, cum se arunca in valuri si cum se urca pe munti la aer curat si sanatos. Voi, dragii mosului, sa va puneti pofta’n cui si sa va infofoliti bine ca sa nu raciti.

Ba pe deasupra prim ministrul Bulgariei declara: „Cu România încă nu s-a ajuns la un acord pentru că Guvernul de la București este în proces de demisie, dar sperăm că vor ajunge la o decizie care să fie pe aceeași linie cu aceste trei țări. În felul acesta putem ridica necesitatea celor 14 zile de carantină, lucru care s-a dovedit un proces extrem de extenuant”

Romane, dormi in continuare, mamaliga nu explodeaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *