VILA PARADIS ( Deva) – Jale mare

Deva, un orasel care ar putea deveni important daca ar pune mai mult suflet in infrastructura. Au restaurat frumos cetatea si acum ar trebui sa atraga turisti, dar ce te faci daca nu ai hoteluri bune si nici macar suficiente?!

In oras exista hoteluri mari ramase din vremea comunistilor dar mobilerul este tot de prin acele vremuri si serviciile la fel. Prin urmare mai raman ca optiune putinele pensiuni si hoteluri private care nu fac fata cererii mari de camere pe timp de vara.

DSC08804 DSC08803

Am avut nevoie si noi de o camera pentru o noapte in oras. Singura varianta gasita a fost Vila Paradis. Pe site parea ok asa ca ne-am avantat sa o rezervam.

Din pacate socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Vila este plasat cum nu se poate mai prost, inghesuita intre niste blocuri gri si departe de centru. Cele cateva camere sunt mobilate saracacios dar sa zicem ca as putea trece peste asta.

Din pacate am primit o camaruta care nu stiu de ce se afla in circuitul turistic cand ar trebui de fapt sa fie doar o debara insalubra. Situata pe un hol intunecos cu intrare din dosul biroului ce serveste drept receptie, camera primita avea doua paturi jalnic scartaitoare, plasate stramb datorita lipsei acute de spatiu. Niste policioare si un dulapior intregeau mobilierul amarat. Baia era mica si avea un dus stramt.

DSC08799 DSC08801

Nu am avut parte de ferestre, singura fereastra dadea intr-un soi de uscator de rufe inchis total fata de exterior. Nu exista nici macar aer conditionat (era stricat) asa ca inauntru era o caldura insuportabila si un aer inchis pentru ca niciodata nu poate fi aerisit acest loc. Noroc ca nu suferim de claustrofobie ca ar fi fost vai de noi.

DSC08802

Pretul de 170 lei pe noapte a inclus si mic dejun. Acesta a fost insuficient pentru putinii oaspeti ai hotelului. Continea ceva oua, ceva cremvursti, ceva legume ceva branza si cam atat. Nu era rau dar era insuficient. Cand am ajuns noi mai era un ou ramas.

DSC08807 DSC08808

In fine, ne-am bucurat sa plecam de acolo si am scris acest review cu speranta sa nu ajungeti si voi in acest hotel-vila. De multa vreme nu am mai scris review-uri negative legate de hoteluri asa ca iata, a sosit momentul sa ma lovesc si eu de asa ceva.

Evitati daca puteti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *