Zboara GRATIS in vacanta la mare cu BLUE AIR!

Anul acesta a fost lansat un program extrem de interesant pentru cei care doresc sa ajunga pe litoralul romanesc si sa evite traficul aglomerat si zecile de ore pe care trebuie sa le petreaca la volan prin traficul infernal.

b

Pentru prima data BLUE AIR impreuna cu o renumita agentie de turism care vinde pachete de vacanta pe litoralul romanesc au pus la cale o colaborare care nu poate fi decat extrem de atragatoare pentru romanii din CLUJ, TIMISOARA, ORADEA si IASI. De acum va dura mai putin de o ora pentru a ajunge la mare si a incepe un sejur de vis pe plajele largite anul tracut din statiunile romanesti. Crezi ca va fi mai scump decat de obicei?! Ei bine, nu! Zborul tau catre mare este GRATUIT daca achizitionezi un pachet de minim 7 nopti la unul dintre hotelurile care fac parte din program.

In acest moment oferta include 20 de hoteluri de pe litoral de 3,4,5 stele iar preturile unui astfel de sejur sunt foarte bune. Locatiile hotelurilor sunt: MAMAIA, CAP AURORA, EFORIE NORD, JUPITER, NEPTUN si VENUS. 13 dintre aceste hoteluri sunt in regim all inclusive si pot rivaliza la pret cu hotelurile similare din Bulgaria si Grecia.

Tarifele incep de la 232 euro de persoana – 7 nopti de cazare, avion, taxe de aeroport, transferuri aeroport-hotel-aeroport.

Zborurile BLUE AIR si implicit pachetele de vacanta incep din 18 iunie 2017.

Cele mai ieftine pachete din lista ar fi:

Vila Cube Eforie Nord, de la 232 euro (fara masa)

Hotel Zenith Mamaia (4 stele) de la 273 euro (cu mic dejun inclus)

Hotel Central Mamaia de la 279 euro (cu mic dejun inclus)

Hotel Capitol Jupiter / Cap Aurora de la 414 euro (all inclusive)

Vrei o astfel de oferta? Agentia de turism VIKINGUL SALTARET te poate ajuta CLICK AICI

vikingul saltaret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *