DESIGN INTERIOR – Secretele unui ambient armonios

Ai dori sa faci o schimbare in casa ta, insa nu stii de unde sa incepi? Consideri ca esti pregatit sa faci o schimbare in design-ul interior al locuintei si ai vrea sa faci investitiile corect, alegand doar piesele de mobilier si obiectele de decor care impreuna, sa ofere echilibrul de care ai nevoie? Este foarte important ca „acasa” sa iti creezi un mediu placut in care sa te odihnesti, in care sa te refaci dupa stresul si oboseala cu zi cu zi. Amenajeaza-ti locuinta dupa propriul gust estetic, tinand cont insa, de anumite reguli vizuale si psihologice, care iti pot spori considerabil gradul de confort.

zz

Elemente cheie in organizarea spatiului personal

  1. Cromatica unei incaperi trebuie sa fie armonioasa, placuta. Atunci cand alegi obiectele specifice fiecarei incaperi, precum canapelele de pe site-ul https://www.mobiladmd.ro/29-canapele, ori mesele sau dulapurile din casa, incearca sa te axezi pe o nuanta predominanta. Pentru a aduce un plus estetic, consulta-te cu un specialist si unele detalii, ori obiecte decorative, alege-le intr-o culoare complementara celei principale. Opteaza pentru culori calde, pastelate, care sa rezoneze cu personalitatea ta, aducand dinamica prin formele si dimensiunile obiectelor. Daca vrei sa iti impui personalitatea, exprima-te prin pattern-uri indraznete, avand insa grija, ca alegerile pe care le faci sa nu intervina in senzatia de stabilitate pe care vrei sa o oferi prin ambient.
  2. Spatierea este foarte importanta, in mod special in dormitor si sufragerie. Aceasta da senzatia de ordine si printr-un design interior echilibrat, poti obtine o armonie perfecta pentru relaxare. Incearca sa nu aglomerezi spatiul din incaperi cu obiecte inutile, pastrand strictul necesar. Totodata, atunci cand alegi piesele de mobilier, ia fiecare decizie bazandu-te pe o schita stabilita din timp, avand grija ca acestea sa fie de cea mai inalta calitate. Astfel, vei putea calcula dimensiunile, asigurandu-te ca ramane suficient loc pentru a avea libertatea de miscare pe care ti-o doresti.
  3. Echilibrul general este un aspect care imbina mai multe detalii, precum stilurile artistice obiectelor, cromatica, formele si dimensiunile pieselor de mobilier si ale celor de decor. O astfel de balanta este stabilita diferit de fiecare persoana in parte, insa in majoritatea cazurilor, ea pune mult accent pe cursivitatea vizuala data de toate elementele regasite intr-o incapere. Astfel, atunci cand faci o noua achizitie, nu acorda importanta doar detaliilor sale si a frumusetii pe care o are ca produs de sine statator, ci si la contributia sa in imaginea de ansamblu a camerei in care o vei amplasa.

Inspira-te din mediul online si exprima-ti personalitatea pentru a-ti putea crea un design interior perfect tie. Nu ezita si intra pe site-ul de mobila de la Mobiladmd pentru a gasi produsele de care ai nevoie. Acestea au garantat o calitate superioara, care iti ofera posibilitatea de a te bucura de achizitiile facute, o perioada de timp indelungata. Totodata, gama vasta de produse, iti da sansa de a gasi modelele dorite, la preturi pentru orice buzunar.

De ce este important sa oferi personalitate casei tale?

zzz

Cand ai o locuinta doar a ta, este esential ca ea sa te reprezinte. Astfel, aceasta va deveni locul in care sa te poti relaxa, spatiul care sa te inspire si sa te ajute atunci cand ai nevoie de o pauza de la agenda incarcata pe care o ai in viata profesionala. Exteriorizandu-te atunci cand iti (re)amenajezi locuinta, presupune exprimarea propriilor nevoi si placeri, creand o armonie intre util si frumos. Creaza-ti refugiul perfect, lasandu-ti imaginatia sa lucreze alaturi de simtul practic, pentru a obtine un mediu placut, echilibrat, in care sa te poti detensiona de fiecare data cand simti nevoia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *