Hotel Parkland Lodge – CHITWAN-NEPAL

Am avut privilegiul sa stau 2 nopti la acest minunat hotel-lodge. Este localizat in parcul national Chitwan si este unul dintre cele mai frumoase locuri unde am innoptat pe parcursul excursiei noastre prin Nepal.
Hotelul este compus din mai multe bungalow-uri cu un etaj, foarte cochete si racoroase. Bungalow-urile sunt dispuse sub forma de patrat si in mijlocul lor este o frumoasa gradina, foarte bine intretinuta, unde se afla mese, un mic pavilion-gazebo si vreo 2 hamace confortabile. Alaturi, in apropiere exista si o piscina care poate fi folosita gratuit.
Camerele sunt curate, mari si spatioase, cu paturi duble foarte confortabile. Pe noptiere veti gasi eternele lumanari si chibrite dar noi nu am avut nevoie de ele niciodata pentru ca in camera este in permanenta un bec functional. Au bai mari si curate unde se schimba zilnic sapunul.
Prizele nu mai functioneaza dupa ora 10 seara. De asemenea apa calda se opreste la 9, dar daca ati ajuns pana aici stiti deja regula cu dusul in Nepal!
Sala de mese este foarte frumoasa, spatioasa si bine ingrijita. Exista si o terasa unde se poate servi masa la aer curat. Se serveste bufet cu multe feluri de mancare mai ales nepaleza.
Oamenii sunt foarte primitori si amabili. Au organizat in prima seara un mare barbeque pentru noi, cu carne de porc salbatic si cu caprioara, in jurul unui foc de tabara. A fost foarte frumos si bine primit. A doua seara au organizat dansuri traditionale Tharu (populatia locului) si iarasi au fost la inaltime!
Hotelul este cam la 10 minute de mers pe jos de centrul localitatii iar plimbarea pana acolo mai ales seara, este minunata. Luati cu voi lanterne pentru ca este bezna totala. Nu va temeti, zona este foarte sigura.
Dau 10 pentru locatie, 10 amabilitate, 10 pentru confort, 10 pentru mancare, ce mai…10 pe linie! Este unul dintre cele mai frumoase hoteluri vazute de mine in Nepal. Recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *