NoGRAVITY, cel mai tare club pentru copii

Este HALLOWEEN, cea mai asteptata sarbatoare din an, cel putin in familia mea, unde am un mic sarbatorit ce trebuie neaparat distrat de ziua lui. In fiecare an ii caut in oras cea mai tare petrecere pentru copii numai ca in fiecare an copilul meu mai creste si nevoile de distractie evolueaza.

20161101_090232

Daca pana acum il duceam la petreceri costumate pe la diverse locuri de joaca din oras, petreceri care tineau 3-4 ore si apoi trebuia sa il dezlipesc cumva (cu dalta !) si sa il duc acasa, spre marea lui dezamagire, anul acesta am dat lovitura! Mi-a soptit o pasarica, de fapt un pasaroi vioi, despre cea mai tare sala de escalada pentru copii din Romania si anume clubul NoGRAVITY. Uite asa s-a nimerit ca fix de Haloween si implicit de ziua juniorului meu, acest minunat club sa organizeze ceva inedit si nemaiauzit: “Noapte de Halloween la cort!”. Ce sa fie oare asta?! Ei bine este o noapte de petrecere incredibila, o noapte in care copiii vor invata cum se pune un cort, vor dormi in el folosind saci de dormit, vor escalada diverse panouri de catarare, si se vor avanta pe tiroliana pe intuneric folosind lanterne frontale. Toate aceste minunatii in siguranta, la caldura, intr-o sala special amenajata.

c z

Evident mi-au filat lampitele si l-am inscris si pe junior la petrecerea cu pricina. Cu inima stransa , pentru ca asta a fost prima noapte din viata lui petrecuta in afara casei si fara nici un membru al familiei prezent, l-am urcat in masina si l-am debarcat undeva pe langa Piata Sudului, la clubul NoGravity (nu va temeti, la finalul articolului veti gasi adresa lor exacta!). Programul petrecerii suna in felul urmator: trebuia sa aducem cu noi sac de dormit, izopren si lanterna frontala. Corturile erau asigurate de organizatori. In prima parte vor monta corturile cu mainile lor, apoi vor proba panourile de catarare si se vor avanta pe tiroliana. Vor manca o pizza buna si vor viziona un film pentru copii. Apoi vor dormi in corturile amenajate de ei, iar dimineata vor strange corturile si vor pleca acasa.

Am sunat inainte si am vorbit cu marele “sef de trib” pe nume Alex Codreanu, l-am intrebat daca pot sa aniversez ziua de nastere a juniorului acolo, daca pot aduce tort si toate cele trebuincioase in astfel de ocazii iar raspunsul a fost pozitiv, asa ca iata-ne incarcati cu ditamai tortul, suc de fructe si ceva maruntisuri sarate plus sac de dormit & lanterna frontala, sunand la usa clubului cu pricina.

b 20161031_204843

Nu mica mi-a fot mirarea sa vad ca acest loc imi intrece toate asteptarile. Stiam ca este o sala de escalada dar nu ma asteptam sa fie chiar atat de bine amenajata si sa aibe atatia oameni inimosi si responsabili care sa se ocupe de copii. Am pasit plina de uimire in sala mare si am constatat ca au si o tiroliana de dimensiuni perfecte pentru copii.  La fata locului ni s-a facut inca o surpriza, a fost organizat un atelier de tobe care a avut ca amfitrion un baiat simpatic ce a oferit fiecarui copil cate o toba africana (vreo 18 bucati in total) iar el s-a asezat la o baterie enorma si …..nu vreti sa stiti ce s-a intamplat cu urechile noastre in continuare!

20161031_204544

In timp ce petrecerea a inceput cu mare galagie, am inspectat putin locul si am aflat ca aici se organizeaza in fiecare weekend ateliere tematice de exemplu: atelier de paleontologie, atelier de robotica, atelier de tobe, atelier de engleza, atelier de obtinere a uleiurilor din plante, lectii de supravietuire in natura, escalada si campare si multe excursii si tabere.

20161031_205932

Am lasat tortul, sucurile, sacul de dormit, lanterna frontala si copilul din dotare si am plecat acasa fara sa mai am inima stransa. Stiam ca juniorul e pe maini bune.

A doua zi, dimineata, ne-am dus sa il recuperam si trebuie sa marturisesc ca a fost o operatiune extrem de dificila. Juniorul se dadea frenetic pe tiroliana si nu mai vroia sa se lase dus. Cu chiu cu vai i-am explicat ca vin alti copii si trebuie eliberata sala. Mare tristete a fost pana acasa unde mi-a marturisit ca a fost cea mai tare petrecere din viata lui ! S-a distrat de milioane, a invatat lucruri utile si a dormit undeva in afara familiei si a mediului in care se invarte zilnic.

20161031_204827 20161031_204833

Recomand din suflet acest club NoGRAVITY si toate activitatile pe care le organizeaza. Sunt niste oameni deosebiti iar atelierele lor sunt cu adevarat inedite.

ADRESA LOR ESTE:

NoGravity Club, Șoseaua Berceni 8, București

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *