apa de izvor

Zana izvorului si Fantana Vietii

A fost odata ca niciodata o zana buna care avea in paza un izvor cu apa vie, proaspata si rece, cristalina si zglobie ca o zi de vara. Ea traia pe meleaguri de poveste, in inima unui munte batran cu pante pline de pini si stejari seculari si vesnic verzi, departe de zgomotul oraselor poluate, departe de luminile lor enervante, la umbra lunii, a stelelor si a universului nesfarsit. Valea zanei noastre se afla undeva departe, intr-un regat misterios pe nume Serbia.  Intr-o buna zi, zana noastra se gandi ca apa pe care o pazea ar trebui sa ajunga pe mesele tuturor oamenilor cu suflet bun si curat. Nu statu mult pe ganduri si se apuca sa ceara sfaturi de la nimfele padurii in legatura cu modul in care apa izvorului sau ar putea ajunge pe mesele celor nevoiasi sau pe mesele celor bogati. Nimfele padurii o sfatuira sa caute o societate de imbuteliere si distributie a apelor, care sigur va gasi solutia potrivita pentru a duce la indeplinire dorinta ei. Cauta ea, zi de vara pana’n seara, care ar fi compania potrivita pentru aceasta sarcina si gasi o companie pe nume LA FANTANA, care deja avea o vasta retea de distributie a apei de izvor in intregul regat si in regatele invecinate.

14_hp_promo_baxuri_png_14-768x144

Se apuca zana noastra sa cutreiere nemarginirea internetului si intr-un tarziua, undeva, pe un site frumos realizat, zana a gasit cateva informatii despre compania LA FANTANA. Acestea spuneau cam asa:

“La Fantana si-a construit afacerea ai experienta pe cunoasterea si intelegerea apei, a nevoii si consumului de apa. Aceasta intelegere profunda si asteptarile clientilor se afla la originea La Fantana”

Zanei ii placu cele lecturate asa ca se hotara sa le puna la dispozitie apa ei fermecata si magnificul ei izvor datator de tinerete fara batranete si viata fara de moarte.

LOGO_La_Fantana_2014-1-300x128

Povestea mea se continua simplu si firesc de acum inainte. Daca vreodata, in zborul tau lin prin oras, ti se face sete, nu ezita sa cauti apa fermecata si datatoare de puteri a zanei  din povestea noastra!  Daca mergi la o sala de sport si simti cu puterile te parasesc si te deshidratezi de atata alergat, fugi si ia putere de la apa magica de izvor! Daca ai un bebelus zglobiu si ai nevoie de cea mai buna apa pentru a-i prepara biberonul cu laptic, fugi si ia din apa zanei din padurea fermecata!

Hei, acum o poti gasi si in ambalaje de 0.5 l perfect adaptate pentru zborul tau prin orasul care nu doarme!

apa de izvor2

Articol inscris in competitia SuperBlog 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *